Audit financiar

               Ce inseamna auditul ?   

               La modul general, auditul inseamna examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referinta la anumite criterii de calitate.

             In functie de domeniul unde este aplicat acest principiu general, exista multe tipuri de audit, de la cel financiar-contabil si pana la auditul performantei, al sistemelor informatice sau al politicii de securitate a datelor.

              Conform definitiei publicate de Camera Auditorilor Financiari din Romania, "Auditul financiar reprezinta activitatea de examinare, in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu Standardele internationale de audit financiar ale Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC)".

            Avem o vasta experienta si prin multitudinea de activitati de audit am acumulat o experienta puternica si solida.  Am procedat la auditari in diverse domenii de activitate : comert engross si endetail, productie, import, export, servicii, constructii, investitii imobiliare, cabinete individuale, asociatii fara scop lucrativ, etc.

             Asiguram urmatoarele activitati:

  • Auditul situatiilor financiare anuale ale societatilor care au optat sau sunt obligate legal pentru auditarea acestora
  • Misiuni de revizuire a situatiilor financiare
  • Audit intern
  • Misiuni de audit ale proiectelor finantate din fonduri nerambursabile UE
  • Auditul situatiilor financiare ale fundatiilor, ONG-urilor si a altor organizatii patrimoniale
  • Audit Statutar

        Auditorul confirma corectitudinea situatiilor financiare oferind incredere in informatiile prezentate. In exercitarea independenta a profesiei de auditor financiar, exprimam o opinie asupra situatiilor financiare si componentelor acestora potrivit standardelor internationale de audit si a reglementarilor adoptate de Camera Auditorilor Financiari.

 

 

 

Va asteptam,

MediaContLine